A kapszula jelenlegi helye:

  Lat.:       N: 47O 28,619 '
  Long.:     E:
19O 03,151 '
 Magasság:  
160 méter

Ez persze csak az utolsó rejtés helyét jelenti. Ha közben valaki már megelőzött, s amíg Te odaérsz már megváltoztatja a jelszót, akkor ezen a koordinátán csak egy elavult jelszóra lelsz. Ez pech, mivel hiába kutakodtál!... Tehát siess és előzz meg mindenkit! ;o))

Ha Te azon szerencsés vagy, aki elsőként megtaláltad és elsőként jelented be a virtuális ládát, akkor olvasd el figyelmesen az alábbi szabályokat, majd végezd el a szükséges módosításokat!

Szabályok:

A felkutatott virtuális ládát csak a korábbi jelszó ismeretében és az új jelszó valamint új koordináták megadásával lehet logolni. Ha időközben valaki más gyorsabb volt, akkor sajnos ismét fel kell kutatni, immár az új helyet.
A virtuális láda új koordinátái nem lehetnek messzebb a megtaláló lakhelyétől 200 méternél (így nem lehet pontosan beazonosítani, ha valaki nem szeretné… viszont mégis megmutatja az user lakókörnyezetét).
Egy megtalálással NEM logolhat több user. Ez ugyan technikailag nem akadályozható meg, de etikátlan.
A megtalálás bejelentéséhez szükséges jelszó megtalálható ITT, a virtuális jelszó ismeretében. A bejelentéskor fel kell tüntetni a geocaching oldalon is az új koordinátákat a kísérő szövegben, valamint ott adható meg az esetleges segítség is, hogy egyértelmű legyen a jelszó (pl. „a kaputól balra lévő tábla feliratának harmadik szava csupa kisbetűvel” vagy „a koordinátán található öregasszony szemfogainak száma betűvel kiírva”, stb.) . Mivel az új koordináta minden megtalálónál közel lesz az otthonához, gyönyörködhet illetve le is fotózhatja a szorgalmas kutakodókat. ;o) Az erről készített lesifotó akár fel is kerülhet oda.>